Ποιοί είμαστε

 

PoioiEimaste Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, προγραμματίζει, συντονίζει και ελέγχει συνολικά το ποιμαντικό έργο για τη νεότητα, το οποίο συντελείται στην ενορία μας.

Ο Υπεύθυνος Ιερέας του Τομέα Νεότητας της ενορίας μας π. Κωνσταντίνος Στούμπος, σε συνεργασία με τα μέλη του Συμβουλίου Νεότητας και τα Στελέχη του Νεανικού Ενοριακού έργου, προγραμματίζουν και υλοποιούν προγράμματα και δραστηριότητες που στοχεύουν στην υγιή πνευματική ανάπτυξη των νέων, τη δημιουργία κλίματος αλληλογνωριμίας και συντροφικότητας, στην ανάπτυξη βαθύτερων φιλικών δεσμών μεταξύ τους και στην ουσιαστική θεώρηση και θέαση της σύγχρονης πραγματικότητας ως κοινωνία προσώπων εδραζόμενη στην αγάπη.

Προγράμματα όπως οι εκδρομές, οι αθλητικές δραστηριότητες, οι θεατρικές παραστάσεις και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, εικαστικά δρώμενα, Συζητήσεις και Διαλέξεις, περιβαλλοντικά και εθελοντικά προγράμματα, Ημερίδες με θέματα σύγχρονου προβληματισμού, φοιτητικές – νεανικές Συνάξεις, λειτουργία Βιβλιοθήκης και μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Χορών, αποτελούν ενδεικτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται παράλληλα με το ενοριακό έργο της κατήχησης και απευθύνονται σε νέους ανθρώπους.

 

Συμβούλιο Νεότητας:

π. Κωνσταντίνος Στούμπος –Πρόεδρος
Όλγα Παπαδοπούλου (φιλόλογος) –Γραμματέας
Θένια Βαθιώτη (οικονομολόγος) –Ταμίας

Μέλη:

Βασίλειος Βεντουράτος (τραπεζικός)
Δήμητρα Γιαννέτσου-Βαμβακίδη (οδοντίατρος)
Παρασκευή Σαρρή (οπτικός)
Χριστίνα Τσιφτσή (τραπεζικός)

Αναπληρωματικά μέλη:

Ιωάννης Περράκης (θεολόγος)
Δημήτρης Κανελλόπουλος (δάσκαλος-φιλόλογος)
Αικατερίνα Σταυρίδη (γυμνάστρια)
Αργυρώ Τζέλεσι (φιλόλογος)
Γεώργιος Βολουδάκης (βιολόγος-συγγραφέας)
Ζαχαρένια Φραγκιαδάκη

 

Στελέχη του Νεανικού Ενοριακού έργου:

Ιωάννης Περράκης
Παρασκευή Σαρρή
Ιωάννης Κουβαράς
Ανδρομάχη-Νεκταρία Στούμπου
Μιχαήλ Περράκης
Κατερίνα Κάντζα
Μάρω Παπαϊωάννου
Γεώργιος Περράκης
Επιμελήτρια: Θένια Βαθιώτη

 


Εκτύπωση   Email